Bli medlem i UAS Norway

Få rabatt på kurs og konferanser, tilgang til bl.a pilotbevis, refleksvest og
forsikring fra SAFE Forsikring

Skal du fly drone?

Meld deg inn i UAS Norway og forsikre dronen din på 3 minutter!

UAS Norway er den naturlige medlemsorganisasjonen for alle dronepiloter uansett om du flyr ofte eller ikke. Se fordelene av medlemskap

Medlemsfordeler

Gode grunner til å bli medlem:

  • Skreddersydd droneforsikring fra SAFE Forsikring
  • Pilotbevis – bransjens eget ID kort
  • Spesialdesignet refleksvest
  • Rabatt på våre kurs og konferanser
  • Gratis råd og veiledning fra våre dronespesialister
  • Workshop`s og egne bransjetreff
  • Gratis online kurs
  • Stort nettverk nasjonalt og internasjonalt
  • Dronemagasinet (online)
  • Eksklusiv tilgang til dronekartet.no – registrer deg og få tilgang til oppdrag i dronemarkedet

Noen av sikkerhetsproduktene du kan kjøpe som medlem:

REFLEKSVEST

VARSELTREKANT

Erling Slyngstad-Hægeland

” For meg som bruker droner mye i min virksomhet er det svært nyttig å være medlem av UAS Norway. Både ved at de har gode forsikringer gjennom SAFE Forsikring og godt dronestoff i Dronemagasinet.”

PILOTBEVIS

Som medlem kan du skaffe deg dronebransjens ID-kort. På baksiden trykkes kompetansebeviset. Pilotbeviset viser hvem du er og gir økt troverdighet som proff dronepilot.

Erfan Shaerzadeh – Droneekspert i UAS Norway
Tlf: 32 99 33 88

Har du dronerelaterte spørsmål? En av våre droneeksperter Erfan er tilgjengelig for våre medlemmer. Han gir deg svar på det du lurer på om alt som omhandler droner, regler eller droneteknologi. Er det stor pågang ringer han deg opp. Står du fast? – Fly videre med Erfan.

Priser for medlemskap i UAS Norway 2024

Generelle vilkår

1.1 Medlemskapet løper til det blir sagt opp. Oppsigelse av medlemskap må skje senest 01.12.2024 ellers vil ny medlemskontingent påløpe for 2025. Medlemskontingent fastsettes av årsmøtet. Oppsigelse av medlemskap gjøres ved å gå inn på min side og stoppe medlemskapet eller sende oss en e-post på member@uasnorway.no. Medlemmet er selv ansvarlig for å utføre endringer på sitt medlemskap. Alle endringer må gjøres via min side eller ved å sende oss en e-post til member@uasnorway.no.

1.2 Endringer utføres av medlemmet selv via Min Side. Medlemsbedriften er selv ansvarlig for at medlemsinformasjon er korrekt. Som kommunikasjonsform benytter UAS Norway epost og vil sende informasjon til alle medlemmer på deres registrerte epostadresse. Ved registrering av medlemskap via våre nettsider praktiseres 24 timers angrerett.

1.3 Medlemmer i UAS Norway tilbys kollektive forsikringer gjennom SAFE Forsikring (gjelder ikke privat/student). Utstedelse av forsikringsbevis/ endringer etter hovedforfall belastes med kr. 175,-

1.4 Sikkerhetsprodukter er kun tilgjengelig for de piloter som til enhver tid er registrert i selskapets operasjonsmanual og som er oppdatert iht. Luftfartstilsynets lister.

1.5 For medlemmer som fornyer sitt medlemskap er siste frist for å få tilsendt sikkerhetsprodukter som en del av sitt medlemskap 01.03.2024 – etter denne dato belastes vanlige medlemspriser i tillegg av frakt på kr. 79,- uansett vekt. For nye medlemmer er sikkerhetsprodukter inkludert frem til 01.07.2024, etter denne dato tilbys 50% rabatt på sikkerhetsprodukter. Frakt kommer i tillegg.

1.6 Alle priser i UAS Norway er basert på elektronisk betaling via våre nettsider. For å forenkle vår administrasjon og tilby medlemmer de laveste prisene tilbys ikke faktura med mindre dette avtales særskilt. Ved evt. utsendelse av faktura legges et administrasjonsgebyr på kr. 125,- til faktura.

1.7 For alle transaksjoner tilkommer 69,- i transaksjonsgebyr.

1.8 Ved oppsigelse av medlemskap / forsikring tilbakebetales ikke innbetalt kontingent eller premie.

1.9 Medlemskap følger kalenderåret og priser oppgitt for medlemskap / forsikring gjelder ut 2024.

2.0 Alle priser er eks MVA. For medlemskap og forsikring tilkommer ikke MVA.

2.1 Styret i UAS Norway forbeholder seg muligheten til å ikke oppta personer eller bedrifter som anses å kunne skade organisasjonen eller bransjen herunder også tilby forsikring gjennom vår kollektive avtale.

Ofte stilte spørsmål om medlemskap

Under finner du de svar på de spørsmålene som stilles mest om medlemskap i UAS Norway.

Hvor mye koster medlemskap?

Pris på medlemskap er avhengig av hvilken type medlemskap man velger.

Må man ha organisasjonsnummer for å bli medlem?

Man trenger ikke organisasjonsnummer for å bli medlem, men UAS Norway er en interesseorganisasjon som i hovedsak har droneoperatøer som har et nærings- og nytteformål. Mange av våre medlemmer etablerer bedrifter og ønsker å komme raskt i gang med bruk av droner. Dermed kan man eks. være en bedrift som er under registrering. Oppdatering av medlemskapet gjøres når evt. organisasjonsnummer er på plass.

Hvilke sikkerhetsprodukter er inkludert i medlemskapet?

Du kan velge mellom refleksvest, LED-lys, pilotcap og sperrebånd. Pilotbevis er også inkludert i medlemskapet*. Husk at du må laste opp portrettbilde på din medlemsside for at pilotbevis blir produsert. Vi kan også laste opp kompetansebeviset fra Luftfartstilsynet på baksiden av pilotbeviset om du ønsker det. Pilotbevis utstedes kun til de personer som er direkte tilknyttet din bedrift og som er gjengitt i din operasjonsmanual.

*Gjelder ikke for medlemskategori student og privat.
Må jeg ha forsikring for å være medlem?

Nei, absolutt ikke. Forsikringen fra SAFE  er en kollektiv forsikring som tilbys UAS Norway sine medlemmer direkte fra SAFE. Men du står fritt til å velge andre løsninger og likevel benytte deg av alle andre medlemsfordeler i UAS Norway.

*Gjelder ikke for medlemskategori student og privat.
Jeg har ikke mottatt pilotbeviset, hva skyldes dette?

For at pilotbeviset skal bli produsert, forutsetter det at du har lastet opp portrettbilde av deg selv. Man må også bestille det inne på din side. Det er ikke noe som automatisk kommer med når med bestiller medlemskapet. Husk å bekrefte ordren, hvis ikke blir den bare liggende i ”handlekurven”. Husk at det må være et standard portrettbilde. Ingen solbriller, caps og lignende. Vi produserer normalt pilotbevis hver uke.

Jeg har ikke mottatt refleksvesten, hva skyldes dette?

Refleksvesten er inkludert i medlemskapet*, men den må også bestilles. Den legger seg ikke automatisk med når man melder seg inn. Vi sender refleksvester 1-2 ganger pr måned.

*gjelder ikke student og privat