Info

Fått drone til jul? Her er Erfans tips før takeoff

Lå det drone under treet? For å sikre en trygg og givende start på dronereisen, deler kundeserviceekspert Erfan hos UAS Norway, sine beste tips for å komme i gang. Fra grunnleggende flyferdigheter til forsikringsråd, her er Erfans nøkkelråd for en vellykket droneopplevelse.
Info

UNC2024: Book din utstillerplass idag!

Unmanned Nordic Conference 2024 (UNC2024), Nordens største dronekonferanse, har nå åpnet for booking av utstillerplasser. Konferansen vil finne sted på Microsoft sitt hovedkontor i Oslo 31. januar - 1. februar 2024. Dette er en unik mulighet for aktører innen droneteknologi og relaterte bransjer til å vise frem sine nyskapende løsninger, knytte forbindelser og utforske samarbeidsmuligheter.
Info

UNC2024: Dronebransjens høydepunkt i januar

Utforsk fremtidens droneteknologi på UNC2024 – bli med på neste års første essensielle møteplass for droneentusiaster og bransjeinnovatører. Få praktisk innsikt, bygg nettverk og bli inspirert til å forme morgendagens dronebruk.
Info

Dronekurs for Nettselskaper: Lær av Nordens beste

I slutten av november samler vi Nordens beste droneeksperter for å inspirere nettselskaper til å forme fremtiden effektive bruk av droner. Fra nattinspeksjoner til linedraging ved hjelp av drone - I november blir Selbu epicentret for innovasjon for nettselskapenes dronebruk.