Det er stor forskjell på dem som kan fly drone og oss som er dronepiloter

UAS Norway er dronebransjens naturlige støttespiller for alle som skal fly og som allerede flyr drone. Med UAS Norway i ryggen har du kompetanse, eksperthjelp og muligheter for et større kontaktnett enkelt tilgjengelig. Medlemsskap i UAS Norway gir deg trygghet og troverdighet innad i bransjen og ut mot kunder.

Som medlem får du bl.a disse fordelene: 

  • Droneforsikring spesialdesignet for bransjen
  • Workshop´s og egne bransjetreff
  • Gratis online dronekurs
  • Pilotbevis – bransjens eget ID kort
  • Spesialdesignet refleksvest
  • Tilgang til unike sikkerhetsprodukter
  • Stort nettverk nasjonalt og internasjonalt
  • Gratis råd og veiledning fra våre dronespesialister – vi hjelper deg alltid
  • Dronemagasinet (online)
  • Eksklusiv tilgang til dronekartet.no – registrer deg og få tilgang til oppdrag i dronemarkedet

Erling Slyngstad-Hægeland

Fotograf i eget firma og tidligere pressefotograf for b.la Dagbladet, FVN og Nordlandsposten

” For meg som bruker droner mye i min virksomhet er det svært nyttig å være medlem av UAS Norway. Både ved at de har gode forsikringer og godt dronestoff i Dronemagasinet.”

Ofte stilte spørsmål om medlemskap

Under finner du de svar på de spørsmålene som stilles mest om medlemskap i UAS Norway.

Hvor mye koster medlemskap?

Pris på medlemskap er avhengig av hvilken type medlemskap man velger. Se prisliste.

Må man ha organisasjonsnummer for å bli medlem?

Man trenger ikke organisasjonsnummer for å bli medlem, men UAS Norway er en interesseorganisasjon som i hovedsak har droneoperatøer som har et nærings- og nytteformål. Mange av våre medlemmer etablerer bedrifter og ønsker å komme raskt i gang med bruk av droner. Dermed kan man eks. være en bedrift som er under registrering. Oppdatering av medlemskapet gjøres når evt. organisasjonsnummer er på plass.

Hvilke sikkerhetsprodukter er inkludert i medlemskapet?

Du kan velge mellom refleksvest, LED-lys, pilotcap og sperrebånd. Pilotbevis er også inkludert i medlemskapet*. Husk at du må laste opp portrettbilde på din medlemsside for at pilotbevis blir produsert. Vi kan også laste opp kompetansebeviset fra Luftfartstilsynet på baksiden av pilotbeviset om du ønsker det. Pilotbevis utstedes kun til de personer som er direkte tilknyttet din bedrift og som er gjengitt i din operasjonsmanual.

*Gjelder ikke for medlemskategori student og privat.
Jeg har ikke mottatt pilotbeviset, hva skyldes dette?

For at pilotbeviset skal bli produsert, forutsetter det at du har lastet opp portrettbilde av deg selv. Man må også bestille det inne på din side. Det er ikke noe som automatisk kommer med når med bestiller medlemskapet. Husk å bekrefte ordren, hvis ikke blir den bare liggende i ”handlekurven”. Husk at det må være et standard portrettbilde. Ingen solbriller, caps og lignende. Vi produserer normalt pilotbevis hver uke.

Jeg har ikke mottatt refleksvesten, hva skyldes dette?

Refleksvesten er inkludert i medlemskapet*, men den må også bestilles. Den legger seg ikke automatisk med når man melder seg inn. Vi sender refleksvester 1-2 ganger pr måned.

*gjelder ikke student og privat