ALT DETTE FÅR DU SOM MEDLEM I UAS NORWAY

UAS Norway er Europas største bransjeorganisasjon for droner, og det skal lønne seg å være medlem hos oss. Dette er noe av det vi kan tilby: 

Tilgang til Norges beste droneforsikring

Det er i dag svært få vært få forsikringsselskap som tilbyr droneforsikring, og USA Norway er Norges eneste totalleverandør. Vi tilbyr både den enkleste ansvarsforsikring og den komplette kaskoløsningen.

Safetofly 

Safetofly.no er en kartløsning som samler all informasjon en droneoperatører trenger, som værmeldinger, restriksjonsområder og NOTAM-meldinger. Tjenesten oppdateres i samtid. Alle tjenestens funksjoner er gratis for UASN-medlemmer.

Dronekartet 

Dronekartet.no er Norges mest oppdaterte oversikt over godkjente droneoperatører i Norge. Her kan du oppgi all informasjon og dokumentasjon, slik at det blir lettere for en oppdragsgiver å velge en godkjent og trygg operatør. Tjenesten er gratis for alle medlemmer av UAS Norway.

Webshop 

I vår webshop kan du kjøpe spesialdesignede klær og sikkerhetsprodukter. Blant annet tilbyr vi parkasjakke med refleks, som kan bestilles med egen logo, samt sperrebånd og varseltrekant som signaliserer pågående dronearbeid. Disse produktene er skreddersydd for våre medlemmer, og fås kun kjøpt hos UAS Norway.

                

Pilotbevis

Bransjens eget ID-kort, som gjør at du kan identifisere deg selv som godkjent dronepilot. Hendig i mange sammenhenger, spesielt ved innsatsområder. Gratis for medlemmer.

Dronevest 

En av våre største suksessartikler er refleksvesten som er spesialdesignet for droneoperatører. Gratis i medlemskapet.

Dronemagasinet 

4-6 ganger i året får du vår publikasjon Dronemagasinet, som er spekket med reportasjer fra dronemesser og konferanser, samt produktnyheter og siste nytt fra bransjen.

UASN jobber for deg 

UAS Norway skal være relevante for alle operatører som flyr droner i Norge. Både de titusener av piloter som bruker droner til samfunnsnyttige formål, og for de som potensielt kan bruke dronen som et viktig verktøy og inntektskilde i fremtiden. Vi skaper nettverksplasser gjennom hele året, og har et tett og nært samarbeid med samferdselsdepartementet, Luftfartstilsynet, Avinor, Avinor flysikring og NHO Luftfart. Vi skal være et bindeledd mellom operatører og statlige aktører, og en pådriver for å utvikle bransjen videre.

Rådgivning 

Hvilke regler må du forholde deg til, hvordan skaffer du deg forsikring, hvordan kan du utvikle din bedrift ved hjelp av droner? Det er bare noen av spørsmålene vår mann Stian kan hjelpe deg med.

Han betjener telefoner og e-poster fra medlemmer gjennom hele dagen, og svarer på både store og små spørsmål. Han kan også sende deg videre til riktig destinasjon, dersom du har behov for å snakke med en annen fagperson.