Rådyr reddes ut av enga. Dette dyret ble funnet av Orderud/Skogstad grunneierlag lørdag 10.juni.
Foto:Orderud/SKogstad grunneierforening.

Rådyrsøk-webinar: -Hent erfaringer av andre og del dine egne opplevelser

Torsdag 15.juni inviteres deltakere som har fullført rådyrkurs og andre i næringskjeden til webinar. Her er målet å dele erfaringer og opplevelser fra de første rådyrsøkene denne sesongen.
Petter Emil Wikøren

Om lag 120 personer har fullført UAS NORWAYs rådyrkurs denne våren og flere av søksgruppene har allerede startet med sine rådyrsøk. I skrevne stund er det funnet 184 rådyr fordelt på 20 lag, og tallet øker kraftig hver dag. Målsetningen om å redde dobbelt så mange rådyr under rådyrdugnaden er godt underveis takket være ivrige søksgrupper som jobber ustanselig på.

Som et ekstra tilbud til våre kursdeltakere har UASN satt opp et webinar torsdag 15.juni kl 20.30-21.30. Her ønsker vi å samle så mange vi kan av årets deltakere, bønder og dronepiloter for å høste erfaringer fra hele næringskjeden, dele opplevelser og utfordringer, samt å svare på spørsmål som har dukket opp underveis. Vi ønsker være en aktiv støtte for våre kursdeltakere og håper så mange som mulig melder seg på webinaret. Anders Martinsen og viltforvalter Pål Sindre Svae er ekspertene du møter på webinaret.

Ønsker du å delta på webinaret kan du gjøre det ved å trykke her. 

LES ALT OM RÅDYRDUGNADEN HER: Rådyrportalen