UASN-leder Anders Martinsen som programleder i sendingen som heretter går under navnet Dronenytt LIVE.
Foto:Skjermbilde

UAS Norways drone-webinarer blir Dronenytt LIVE

UAS Norway endrer navn på webinar-satsingen sin. Dronenytt LIVE gir deg siste nytt fra bransjen, med uformell tone og lav terskel.
UAS Norway

UAS Norway begynte i april med en webinar-satsing rettet mot norsk dronebransje og landets droneoperatører. Dette skal være bransjens ukentlige nyhetskanal som tar pulsen på bransjen. Store og små begivenheter, teknologilanseringer, regelendringer – og av og til et lite skråblikk.

Konseptet endrer nå navn fra Dronemagasinet på nett til Dronenytt LIVE.

– Denne satsingen skal skille seg fra den uavhengige redaksjonelle satsingen i Dronemagasinet, derfor er det også viktig at seerne opplever at det er en forskjell, forklarer UASN-leder og programleder for Dronenytt, Anders Martinsen.

– Dronebransjen er liten og avstandene er korte fra ide til beslutning. Det er viktig at bransjen har et redaksjonelt uavhengig nettsted som Dronemagasinet, som kan løfte frem relevante saker. Dronemagasinet følger redaksjonelle retningslinjer, mens Dronenytt presenterer siste nytt fra dronebransjen i en uformell tone og med lav terskel, sier Martinsen.

Meld deg på Dronenytt LIVE her

De siste årene har de redaksjonelle sakene i Dronemagasinet satt søkelys på ting som er relevante for dronebransjen. Det har også blitt stilt enkelte spørsmål rundt hvorfor Dronemagasinet har satt fokus på saker som kan anses som negative for bransjen.

– Siden Dronemagasinet jobber uavhengig redaksjonelt, vil det også komme saker som retter et kritisk søkelys på egen bransje når det er behov for det, er Martinsens respons til det.