Hvordan utviklet FAA sin kommunikasjon når millioner av droner skulle i luften i USA? På UNC2020 kommer FAA sin kommunikasjonsavdeling og deler det mange opplever som en suksesshistorie. Kampanjen som vist her ble brukt ifb med en julekampanje i sosiale medier.
Foto:FAA

UNC 2020:FAA gir sine kommunikasjonstips til dronebransjen

På UNC-konferansen får du høre om hvordan det amerikanske luftfartstilsynet (FAA) lykkes i å kommunisere med dronebransjen – noe de har høstet mye anerkjennelse for i etterkant.
UAS Norway

Hva skjer når en stor og rigid organisasjon skal snakke med en ny gruppe mennesker – droneoperatørene? En gruppe som kanskje ikke engang anser seg selv som luftromsbrukere og piloter?

Norske Nina Strand Gullan jobber med kommunikasjon i FAA og skal på UNC 2020 snakke om hvordan det amerikanske luftfartstilsynet har lykkes med sin kommunikasjon til dronebransjen.

Det amerikanske luftfartstilsynet (FAA) hadde en stor utfordring, men skal vi tro påskjønnelsene de har fått i etterkant, løste de den med bravur. FAA har gått foran når det gjelder sikker integrering av droner, og det kan de blant annet takke en vellykket kommunikasjonsstrategi for.

Her er det også mye å lære for oss i Norge, og det er derfor UNC-konferansen har invitert Nina Strand Gullan og Alison Duquette fra FAA Drone Communiciation Team.

På årets konferanse skal duoen dele suksessformelen bak hvordan de fikk internasjonal anerkjennelse for sin kommunikasjon med det som av mange oppleves som en vanskelig bransje. Det blir et viktig budskap til alle aktører og organer som skal i gang med droneprosjekter og er på jakt etter en god strategi for kommunikasjon.

Alison Duquette fra FAA kommer deltar på UNC 2020.

Som vi tidligere har skrevet kommer også Tim Arel fra FAA. Han skal snakke om hvilke utfordringer og løsninger USA har hatt med sitt trafikkhåndteringssystem for droner. Les mer om det her.

Årets UNC-konferanse blir sendt på en digital plattform. Du kan med andre ord delta fra pc-en din – hjemme, på kontoret, eller hvor du måtte ønske.

Se hele programmet og bestill billett