UNC har i flere år vært Norges viktigste dronekonferanse. Her åpner daværende samferdelsminister Jon Georg Dale konferansen i 2019.

UNC 2020: Gratis for studenter

Gladmelding til alle studenter med en dronerelatert studieretning: UAS Norway tilbyr deg en gratis digital billett til årets viktigste dronekonferanse.  
UAS Norway

– Det er viktig å engasjere studentene og gi dem faglig påfyll som er relevant for det de skal utdanne seg til. Derfor ønsker vi å gi dem gratis tilgang til denne konferansen, sier UASN-leder Anders Martinsen, som også er prosjektleder for UNC 2020.

UASN-leder Anders Martinsen under UNC-konferansen i 2019. Foto: Hanne Rebecca Nilsen

UNC har i flere år blitt ansett som Norges viktigste dronekonferanse, med de fremste foredragsholderne i bransjen og relevante temaer på agendaen. Årets arrangement 23. og 24. november vil være tilpasset Covid 19-situasjonen og blir derfor en kombinasjon av digitale og fysiske møteplasser.

Tilbudet om gratis digital billett gjelder ikke bare studenter ved droneingeniør-studiet i Tromsø, men alle som har en studieretning som er knyttet til dronerelatert virksomhet.

– Spekteret er bredt, og vi har ikke lyst til å sette noen begrensning. Hvis man er student og mener konferansen er relevant, så hilser vi dem velkommen, sier Martinsen.

Billettene kan bestilles her. UAS Norway vil da verifisere informasjonen og utstede billett.