UNC2024: Book din utstillerplass idag!

Unmanned Nordic Conference 2024 (UNC2024), Nordens største dronekonferanse, har nå åpnet for booking av utstillerplasser. Konferansen vil finne sted på Microsoft sitt hovedkontor i Oslo 31. januar - 1. februar 2024. Dette er en unik mulighet for aktører innen droneteknologi og relaterte bransjer til å vise frem sine nyskapende løsninger, knytte forbindelser og utforske samarbeidsmuligheter.
Erfan Shaerzadeh, ChatGPT

UNC2024 er en av de viktigste møteplassene for bedrifter som ønsker å utvide sin synlighet og samhandle med ledende aktører innen droneteknologi. Her er noen nøkkelgrunner til hvorfor det å bli utstiller på UNC2024 er en god strategisk beslutning:

  1. Eksponering og Synlighet: UNC2024 tiltrekker seg et bredt spekter av deltakere, inkludert bransjeeksperter og potensielle kunder. Å være utstiller gir en unik mulighet til å vise frem/demonstrere ditt produkt eller tjeneste foran et kvalifisert publikum.
  2. Nettverksmuligheter: Konferansen er en hub for innovasjon, og utstillerne vil få sjansen til å samhandle med andre ledende selskaper innen droneteknologi. Dette gir muligheter for å bygge verdifullt nettverk og relasjoner, samt åpne dørene for potensielle samarbeid.
  3. Markedstrender og Innsikt: Som utstiller vil man være i hjertet av de nyeste dronetrendene og innovasjonene. Dette gir verdifull innsikt i markedet og muligheten til å justere strategier basert på de nyeste utviklingene.

Unmanned Nordic Conference 2024 er ikke bare en konferanse, det er en mulighet til å være med å forme fremtiden innen droneteknologien. Ved å sikre en utstillerplass, blir deltakende selskaper en del av en dynamisk plattform for kunnskapsutveksling og forretningsmuligheter.

For mer informasjon om utstillerplasser og påmelding til konferansen, vennligst kontakt oss via e-post på event@uasnorway.no. Vi har begrenset med plasser så det lønner seg å være tidlig ute.