UNC2024: Dronebransjens høydepunkt i januar

Utforsk fremtidens droneteknologi på UNC2024 – bli med på neste års første essensielle møteplass for droneentusiaster og bransjeinnovatører. Få praktisk innsikt, bygg nettverk og bli inspirert til å forme morgendagens dronebruk.
Elin Hansen og ChatGPT

Dronebransjens høydepunkt for alle entusiaster, profesjonelle og nysgjerrige innen dronebransjen skjer i januar – UNC2024, den årlige konferansen som samler alle med en interesse for droner. Dette arrangementet markerer starten på et nytt år fylt med innovasjon, inspirasjon og innsikt i den stadig voksende verden av droneteknologi.

I år har vi gleden av å samarbeide med Microsoft om å arrangere konferansen, midt i Oslo sentrum.

Fremtidens dronebruk på dagsordenen

UNC2024 er ikke bare en konferanse; det er et møtested for lidenskapelige droneelskere og bransjeeksperter fra hele verden. Hvis du planlegger å delta på en dronekonferanse til neste år, bør UNC2024 være førstevalget. Hva gjør denne konferansen spesiell? Det er her du får et praktisk innblikk i dagens viktigste dronebruk og praksis og naturligvis fremtidens dronebruk. Her er noen gode grunner til å delta på UNC2024:

Demonstrasjoner som gir dybdekunnskap

Demonstrasjoner som gir deltakerne en unik mulighet til å utforske de nyeste droneteknologiene. Fra avanserte autonome systemer til banebrytende sensorer og prosessering, vil disse demoene gi innsikt i hvordan droner vil forme fremtiden for deg og din virksomhet.

Nettverksbygging og fellesskap i fokus

UNC2024 er mer enn bare en læringsarena; det er en møteplass for likesinnede fra hele bransjen. Enten du er en hobbyist, en gründer eller en erfaren profesjonell, gir konferansen deg en enestående mulighet til å utvide nettverket ditt. Møt mennesker som deler din lidenskap, bygg relasjoner og utforsk potensielle samarbeidspartnere for å ta dine droneprosjekter til nye høyder.

Fokus på fjernstyrte droneoperasjoner og AI

UNC2024 setter fokus på to nøkkelområder som vil forme fremtiden for dronebruk: fjernstyrte droneoperasjoner og kunstig intelligens (AI). Fjernstyrte operasjoner åpner opp nye muligheter for å utforske utilgjengelige steder mer effektivt og rimeligere samt overvåke områder på lang avstand og levere varer mer effektivt. Samtidig vil integreringen av AI i droneteknologien bringe autonomi og intelligens til nye nivåer. På rekordtid har dronehangarer, eller Drone In A box løsninger gjort sitt inntok i flere bransjer og vertikaler – på UNC2024 ser vi nærmere på hva som skal til for å lykkes.

Hva betyr dette for deg?

For deltakerne på UNC2024 betyr fokuset på fjernstyrte droneoperasjoner og AI en unik mulighet til å forstå hvordan disse teknologiene kan implementeres i deres spesifikke områder av interesse. Enten du er involvert i energi, inspeksjon, drift og forvaltning, til landbruk, kartlegging, brann, redningsoperasjoner, filmproduksjon eller annen næring, vil konferansen gi deg verdifull innsikt i hvordan droner kan optimalisere og effektivisere nettopp din bransje.

Konsekvensene av fjernstyrte droneoperasjoner og AI

De økende mulighetene for fjernstyrte droneoperasjoner og AI bringer med seg betydelige konsekvenser. Dette inkluderer økt effektivitet, redusert risiko for menneskeliv i farlige situasjoner og nye forretningsmodeller som vil forme bransjen i årene som kommer. Samtidig gir det utfordringer knyttet til personvern, sikkerhet og etisk bruk av teknologien.

Så, hvorfor skal du delta på UNC2024? Fordi det ikke bare er en konferanse – det er en investering i din egen kunnskap, nettverk og fremtidige suksess i den spennende verden av droneteknologi.

Du kan kjøpe billett her. Om du er medlem av UAS Norway sparer du kr. 1.660,- pr billett