Slik så det ut under UNC 2018. I år blir det det en kombinasjon av digitale og fysiske møteplasser - naturligvis i trygge rammer.
Foto:Fredrik Naumann

Ny lokasjon til UNC 2020

2020 blir året hvor du kan få tilgang til årets viktigste dronekonferanse nesten akkurat hvor du vil. Nå er også Luftfartstilsynets lokaler i Bodø bekreftet som lokasjon.
UAS Norway

Salget av billetter til UNC 2020 har så langt gått svært bra, og responsen på de ulike lokasjonene har vært meget positiv. I dag kan UAS Norway bekrefte ytterligere en lokasjon, nemlig hos Luftfartstilsynet i Bodø.

– Vi sendte en forespørsel og fikk umiddelbart ja fra luftfartsdirektør Lars Kobberstad, som ønsker å bidra til å gjennomføre konferansen, sier UASN-leder og prosjektleder for UNC 2020, Anders Martinsen.

Se lokasjoner og bestill billett

Statens Vegvesen er samarbeidspartner for årets konferanse, og mange av de fysiske møteplassene vil være i deres lokaler. ITS Norge tilbyr møteplass i Oslo. Konferansen er landsdekkende, og det kan komme ytterligere lokasjoner etter hvert. UAS Norway vil også gjerne ha innspill dersom det er konkrete ønsker.

Martinsen sier det er viktig for arrangørene å kunne legge til rette for mange fysiske møteplasser, i tillegg til digitale flater.

– Da vi gjorde en undersøkelse om utbyttet av fjorårets konferanse, var det faglig innhold som scoret soleklart høyest. Nummer to på lista var nettverksbygging, og det ønsker vi å bidra til også i år. Det er jo også slik at dersom man kjøper billett til UNC 2020, så inkluderer den et eget seminar om droneinspeksjoner og nytt regelverk på nyåret, sier Martinsen.

Det er et begrenset antall plasser tilgjengelig på hver lokasjon, i tråd med gjeldende smittevernregler. Arrangørene gjør løpende vurderinger rundt dette, i henhold til Covid 19-situasjonen.