Nye droneregler kommer – Få svar på alt du lurer på av ekspertene fra Luftfartstilsynet!

Mandag 25 november fra kl. 12:00 kan alle som følger UNC2019 - LIVE få svar på sine spørsmål om droneregler. Send inn ditt spørsmål via vår Facebook side og få svar på direkten av droneekspertene.
UAS Norway

Line Stensby Bogan og Tom Egil Herredsvela har begge jobbet lenge med droner og møter vår journalist Hans Togersen i vår direktesendte studio fra Telenor Expo. Sender du inn ditt spørsmål via vår Facebook side svarer ekspertene fra Norges Største dronekonferanse som du kan følge LIVE via vår event app.

Last ned Attendify-appen og se tv-sendingen gratis

– En rekke sentrale personer fra droneindustrien og myndighetene kommer til studio for å utdype det de har snakket om på scenen. Det blir egenproduserte reportasjer og innslag fra blant annet Robot Aviations flyvende mobilmast-prosjekt med Telenor og Andøya Space Center, forteller Torgersen, som leder UNC-sendingen for tredje gang i år. Som krimreporter er han også spesielt spent på hva Vern Sallee fra Chula Vista Police Department kan fortelle. Der har de visstnok gjort 132 arrestasjoner ved hjelp av droner det siste året.

– I begynnelsen synes jeg noe av det det ble snakket om i dronebransjen virket litt optimistisk, men nå blir det ene prosjektet etter det andre realisert. På konferansen skal vi jo også få høre mye om fremdriften når det gjelder dronelevering og dronetaxi, Det er veldig spennende, sier verten for UNC2019-LIVE.