LED-lyset er leveringsklart gjennom UAS Norway i slutten av mai, men kan forhåndsbestilles allerede nå.

Nytt sikkerhetsprodukt for droneoperatører

UAS Norway leverer LED-lys som kan ses fra 800 meters avstand. Produktet er perfekt når du opererer drone i skumringen eller i grått vær.
UAS Norway

Se og bli sett, er en viktig regel å leve etter – også for droneoperatører. UAS Norway kan nå tilby et nytt sikkerhetsprodukt som gjør at du som droneoperatør blir mer synlig for andre, og at du selv får bedre oversikt.

Med dette blinkende LED-lyset viser du for omgivelsene hvor du opererer, og gjør det lettere for deg selv å finne tilbake til ditt avgang- og landingssted. Lyset kan ses fra opptil 800 meters avstand

Lyset et perfekt hvis du opererer i skumringen, eller har tillatelse til å fly etter mørkets frembrudd. Det er også et godt hjelpemiddel dersom du opererer i grått vær på dagtid.

Produktet er vanntett. Batteriet er oppladbart, og har lang virkningstid.

LED-lyset er leveringsklart gjennom UAS Norway i slutten av mai. Du kan forhåndsbestille produktet på medlemssidene allerede nå.

Er du medlem av UAS Norway kan du velge mellom LED-lyset, refleksvest og sperrebånd som gratisprodukt. Du kan dessuten kjøpe andre sikkerhetsprodukter, inkludert varseltrekant.

Gå inn på «sikkerhetsprodukter» på din medlemsside for bestilling.