Rådyrdugnaden starter: Delta på praktisk rådyrkurs på Gjeterud Gård

Vårens store arrangement på Gjeterud Gård i Indre Østfold samler alle dronepiloter og letegrupper som skal delta i årets rådyrdugnad. Grip muligheten og lær hvordan omsette teori til praktisk flyging.

Gjeterud Gård, torsdag 13. april kl 10-16.00

Har du gjennomført UAS NORWAY sine rådyrkurs og planlegger dronesøk etter rådyrkillinger i sommer, er du hjertelig velkommen til å delta på vårens store, praktiske kursdag på Gjeterud Gård. Den flotte gården ligger sentralt plassert midt i rådyrenes rike på Trøgstad i Indre Østfold.

– Dette er vårens viktigste dag for personer som skal foreta rådyrsøk i sommer. Her får man sjansen til å omsette teori til praksis og man får svar på alle spørsmål man måtte ha i forkant av rådyrsøkene som kommer, sier administrerende direktør i UAS NORWAY, Anders Martinsen.

Kursdagen, som er torsdag 13. april og varer fra kl 10.00 til 16.00, lar deltakere som har gjennomført rådyrkurs få teste ut rådyrsøk i praksis, under kyndig veiledning fra droneeksperter og viltforvalter Pål Sindre Svae, sammen med droneeksptert Mathias Weber fra DJI og Anders Martinsen fra UAS Norway. Kurset vil ha stor praktisk verdi og inneholder også fokus på sikker bruk av droner.

Kurset markerer på mange vis startskuddet for årets rådyrdugnad og det ventes et stort oppmøte. Årets rådyrdugnad har tatt mål av seg til å redde dobbelt så mange rådyr som i fjor og det har allerede vært flere hundre som har gjennomført sesongens rådyrkurs online. Det er ikke mulig med drop-in besøk og deltakelse krever egen påmelding.

 

Gjeterud Gård ligger i Trøgstad i Indre Østfold.

LES ALT OM RÅDYRSØK HER