UASN-leder Anders Martinsen og Line Stensby Bogan fra seksjonen for ubemannet luftfart i Luftfartstilsynet, her fra en tidligere sending av Dronenytt LIVE.
Foto:Skjermbilde

Dronenytt LIVE onsdag: Send inn spørsmål om de nye dronereglene - få svar fra ekspertene på direkten

Line Stensby Bogan fra Luftfartstilsynet og UASN-leder Anders Martinsen svarer på spørsmål om det nye regelverket - direkte i Dronenytt LIVE onsdag.
UAS Norway

Det er bare noen uker til de nye dronereglene trer i kraft i Norge. I forbindelse med UNC-konferansen forrige uke kom det i undersøkelsen Norsk Dronebarometer frem at kun 26 prosent av norske droneoperatører kjenner de nye dronereglene som gjelder fra 1. januar «ganske godt» eller «svært godt».

Det er forståelig, da det er mye nytt å sette seg inn i.

Denne uken kan vi forhåpentligvis bli litt klokere alle sammen.

UAS Norways faste (og kostnadsfrie) tv-sending Dronenytt LIVE har sammen med Luftfartstilsynet satt fokus på den nye regelverket de siste ukene. Onsdag svarer Line Stensby Bogan fra seksjonen for ubemannet luftfart i Luftfartstilsynet på spørsmål fra seerne på direkten, sammen med programleder og UASN-leder Anders Martinsen. Send inn dine spørsmål på chat under sending, så er sjansen god for at det du lurer på blir tatt opp.

De som sender inn spørsmål vil også være med i trekningen om en DJI Tello-drone. Tre vinnere trekkes ut.

Meld deg på her, så vil du motta en link i forkant av sendingen.