UNC 2016 – Programmet er klart!

Faglig påfyll og utvidelse av ditt drone-nettverk? Programmet til Norges største drone-konferanse er klart. UNC 2016 arrangeres i Oslo 14. og 15. november
Reportasje: Anders Martinsen

I november i fjor hadde vi gleden av å se mange av dere på UNC-2015. For de som var tilstede, vet vi at dagene ga godt faglig påfyll og en utvidelse av ditt drone-nettverk.

Den 14. og 15. november arrangerer UAS Norway for fjerde gang den nordiske drone-konferansen i Oslo. UNC-2016 har etablert seg som den ledende dronekonferansen i Norge med fokus på den ubemannede næringen.

I år har vi også gleden av å presentere et bredt program som er tilpasset såvel nye som etablerte operatører – og ikke minst også tilpasset aktører som vurderer enten å bestille drone-relaterte tjenester eller -produkter.
Programmet finner du på www.unc2016.no.

I år har vi flyttet arrangementet til Gamle Museet i Dronningensgate 4 i Oslo (www.gamlemuseet.no).


 

Ønsker du mer informasjon før du melder deg på?
Kontakt oss gjerne på anders.martinsen@uasnorway.no eller + 47 93 63 8000.

Ikke medlem av UAS Norway sier du? Da har vi en god deal for deg, ved innmelding før UNC-2016, spanderer vi medlemskapet for resten av året på din bedrift. Forutsetning er at medlemskapet automatisk fornyes for 2017. Ved å melde deg inn nå sparer du kr. 500,- pr deltager på UNC-2016.

Mvh Anders Martinsen

Daglig leder :: UAS Norway
www.uasnorway.no