Det var stor interesse for foredragene under fjorårets UNC-konferanse. Årets program er ikke noe dårligere.
Foto: Fredrik Naumann

UNC 2019: Dette får du på konferansen

UNC er Norges største og viktigste dronekonferanse, og årets fremste møteplass for dronebransjen. Som deltaker på konferansen får du mange fordeler og muligheter.
UAS Norway

UNC arrangeres for tiende gang 25. og 26. november i Telenor Expo, med et bedre program enn noen gang. Dette får du som deltaker.

Over 30 foredrag og paneldebatter

Det blir to hele dager med faglig påfyll fra scenen, og landets aller beste droneksperter stiller som foredragsholdere. Luftfartsdirektør Lars Kobberstad og administrerende direktør i Avinor Flysikring, Anders Kirsebom, kommer. Det samme gjør leverandører, forhandlere og dronebrukere innen mange forskjellige sektorer. Spørsmålene er: Hva er status nå, hva er fremtidens dronebruk og hvordan skal vi best mulig utnytte bransjens potensial.

Sikker integrering av droner er alltid øverst på agendaen i bransjen. I år er det også ekstra fokus på temaet «fra test til tjeneste», idet norsk droneindustri tar sikte på å få internasjonalt fotfeste.

THE MIX: møteplassen på kveldstid

Dette er den sosiale sammenkomsten mandag kveld, hvor aktører i bransjen møtes og knytter nye bekjentskaper. UNC-en har i flere år vært den fremste arenaen for dronerelatert nettverksbygging i Norge og mange samarbeidsprosjekter har startet under THE MIX.

Vi oppfordrer alle som har en rolle eller ønsker å ha en rolle i norsk dronebransje, til å delta. Det blir sosial omgang og uformelle samtaler.

Se hele UNC-programmet og meld deg på konferansen her

Norges råeste droneutstilling

Utstillerområdet i Expo er tettpakket med det aller siste innen norsk droneteknologi. Som vanlig har vi med oss ledende norske aktører, og i år kommer også flere danske leverandører. Det innebærer muligheter til å forsterke det nordiske samarbeidet, som UAS Norway lenge har jobbet for. Dronevolt fra Frankrike er også til stede denne gangen. De sender sin skandinaviske avdeling med en stor utstilling.