Anders Martinsen i UAS Norway (t.h.) sammen med direktør i Avinor Flysikring Anders Kirsebom under fjorårets UNC. Begge to stiller i år også.
Foto: Fredrik Naumann

UNC 2019: Under 15 billetter igjen

Billettene til årets Norges viktigste dronekonferanse fyker unna.
UAS Norway

– Vi ser at det nærmer seg utsolgt. I øyeblikket er det under femten billetter igjen. Det blir venteliste i år også, sier daglig leder i UAS Norway, Anders Martinsen.

Se hele UNC-programmet og meld deg på konferansen her

UNC går av stabelen 25. og 26. november. Konferansen har de siste årene utviklet seg til å bli den viktigste dronehappeningen i Norge, og alt som kan krype og gå av droneeksperter og entusiaster er til stede i Telenor Expo.

– De som har sikret seg billett, har gjort et scoop. Det blir gode foredrag fra morgen til kveld, og seminarene er skreddersydd både for de som er etablerte i industrien og de som ønsker å forsterke satsingen med droner. Vi lærer av hverandre, og tar også de viktige faglige diskusjonene, sier Martinsen.

– Det som er ekstra spennende i år er at en rekke av foredragsholderne er engelskspråklige. Vi vet at mange av våre medlemmer søker partnerskap og leverandører utenfor Norges grenser, legger han til.