UNC2024 – lær alt om fjernstyrte droneoperasjoner og AI

De første foredragsholdere til UNC2024 er klare. Lær alt du trenger om fjernstyrte droneoperasjoner og kunstig intelligens. Hvilke regler gjelder og hvordan kommer du i gang? Nordens viktigste dronekonferanse gir deg svarene.
Erfan Shaerzadeh, ChatGPT

Meld deg på HER!

Dykk inn i fjernstyrte droneoperasjoner

UNC2024 gir deg et unikt innblikk i den spennende verdenen av fjernstyrte droneoperasjoner. Uansett om du er en erfaren profesjonell, en nystartet gründer eller bare nysgjerrig på teknologiens potensiale, vil konferansen utforske de nyeste trendene, applikasjonene og fremtidige scenarier for dronebransjen. Fra landbrukssektoren til redningsoperasjoner, vil vi se på hvordan droner revolusjonerer industrier og skaper nye muligheter.

Møt bransjeledere og eksperter

UNC2024 samler bransjeledere, eksperter og innovatører som vil dele sine innsikter og erfaringer. Lytt til inspirerende foredragsholdere som har vært med på å forme droneindustrien, og få et førstehånds inntrykk av utfordringene og suksesshistoriene fra virkelige prosjekter. Dette er din sjanse til å lære av de beste og utvide ditt nettverk med likesinnede fagfolk.

Utforsk AI i droneoperasjoner

Kombinasjonen av droner og kunstig intelligens åpner døren for utallige muligheter. På UNC2024 vil vi se på hvordan AI driver innovasjon innen dronebransjen. Fra avansert navigasjon til automatiserte beslutningstakingssystemer, vil konferansen gi deg innsikt i hvordan AI forbedrer ytelsen, effektiviteten og sikkerheten til droneoperasjoner.

Få klarhet i regelverk og sikkerhet

En essensiell del av UNC2024 er å forstå regelverket som styrer droneoperasjoner og sikre at de utføres trygt og i samsvar med gjeldende forskrifter. Våre eksperter vil gi deg oppdatert informasjon om de nyeste regelendringene, retningslinjer og beste praksis for å sikre at du er i forkant av utviklingen og kan operere droner på en ansvarlig måte.

Hands-On erfaring og utstilling

Se det nyeste utstyret og teknologiene på nært hold gjennom vår omfattende utstilling. Fra avanserte droner til cutting-edge AI-løsninger, vil du få muligheten til å utforske og teste det siste innen bransjen. Mingle med utstillere, få hands-on erfaring og oppdag hvordan disse verktøyene kan integreres i din virksomhet eller prosjekter.

Bygg relasjoner og nettverk

UNC2024 er ikke bare en konferanse, det er en mulighet til å bygge sterke forbindelser i droneindustrien. Nettverk med potensielle samarbeidspartnere, kunder og kolleger. Del dine egne ideer, utfordringer og suksesser, og skap varige relasjoner som kan drive din karriere eller virksomhet fremover.

Fremtiden er nå – Grip Muligheten

Droneindustrien utvikler seg raskt, og UNC2024 gir deg nøkkelen til å låse opp fremtidige muligheter. Delta for å få en dypere forståelse av bransjen, oppdag de nyeste trendene og teknologiene, og positioner deg selv som en innovatør i droneverdenen. Gjør deg klar til å ta din plass i frontlinjen av en revolusjonær utvikling.

Sikre din plass på UNC2024

Hvorfor delta på UNC2024? Fordi det er din mulighet til å være en del av en unik opplevelse som vil berike din kunnskap, utvide ditt nettverk og plassere deg på forkant av droneindustriens utvikling. Sikre din billett nå for å sikre deg tilgang til denne eksklusive muligheten til å utforske, lære og vokse i hjertet av droneinnovasjonen. UNC2024 – der fremtiden tar av!

Meld deg på HER!