Vær kreativ og vinn en bærbar batteripakke!

I hvilken situasjon og hvor har du hatt mest behov for å kunne lade for eksempel dronebatteriene? Kommenter under vår FB-post med tekst og bilde fra den gangen ditt behov var størst og vær med i trekningen av en EcoFlow River 2 batteripakke.

Fra himmelens høyder til jordens overflate, er det drømmer som bærer oss. Med hver svevende drone skapes magiske øyeblikk som danser i luften. Så lenge batteriene holder.

-Men hva om vi kunne tenke utenfor boksen og utforske nye kreative bruksområder for de pålitelige batteripakkene?

Her ser vi et godt eksempel på hvordan bagasjerommet til en erfaren dronepilot kan se ut. Strømbanken lader PC, dronebatteri og kontroller samtidig. FOTO: Anders Martinsen

LES OGSÅ: Stresstestet batteripakke: – Det vil føles rart å reise uten

Velkommen til den ultimate dronefotograf-konkurransen! Vi er på jakt etter kreative bruksområder dronefotografen kan se for batteripakker. I hvilken situasjon vil du trenge portabel lading for å kunne fly videre eller når hadde du sist behov for å lade på farten?

Skriv en kort, beskrivende tekst og legg ved bilder fra situasjoner hvor du hadde trengt en portabel batteripakke. Den beste beskrivelsen/bildene blir trukket ut av vår jury og vinner muligheten til alltid å være fulladet!

Kommenter under vår FB-post og vær med i trekningen om en EcoFLow River2 bærbar batteripakke (verdi 3.690,-).

Konkurransen avsluttes 30. august og vinneren blir offentliggjort på UAS Norway sine nettsider.