Ola Gaute Askheim i Opinion presenterer Norsk dronebarometer under UNC 2018. Nå pågår undersøkelsene for årets barometer.
Foto: Hanne Rebecca Nilsen

Norsk dronebarometer 2020: Del dine erfaringer – få flere oppdrag i 2021

Delta i Norges største droneundersøkelse og bidra til viktig informasjon for dronebransjen. Du kan også vinne medlemskap og forsikring.
UAS Norway

Opinion utfører for femte gang undersøkelsen Norsk Dronebarometer i samarbeid med UAS Norway. Dronebarometeret er et av de viktigste verktøyene dronebransjen har for å forstå hvordan det står til blant operatørene, og hva de møter av utfordringer og muligheter. Tallene blir brukt i bransjens videre arbeid, som skal bidra til å skape økt forståelse og aksept i befolkningen.

Dronebarometeret består blant annet av spørsmål om hvor mange droner du har, om du planlegger du å anskaffe flere, hvilke bruksområder som er aktuelle for deg, om du har vært utsatt for uhell og hendelser, og hvilke behov du har for å kunne fly trygt og sikkert.

Spørsmålene er sendt til alle registrerte droneoperatører i Norge.

Resultatene fra undersøkelsen blir presentert på UNC 2020 23. og 24. november og publisert på UAS Norways nettsider.

Svarfrist for deltagelse er 19. november.

Det er også gode premier å hente ved å svare på undersøkelsen. To respondenter vil bli trukket ut og gitt ett års medlemskap samt ansvarsforsikring for én drone inntil 3 kg. Totalverdi er ca. kr 3100,-.

Lyst til å delta? Sjekk e-posten din, benytt link i mail fra UAS Norway eller Opinion. Alle svar blir behandlet anonymt.

Se resultater fra Norsk dronebarometer i fjor