Kom i gang med droner i din kommune

Ønsker du å komme i gang, eller optimalisere din dronebruk i kommunen? Dronekurset i juni gir deg unike tips for større gevinst ved dronebruk.
Erfan Shaerzadeh, ChatGPT

Effektiv ressursbruk og tidsbesparelser er avgjørende for kommunal drift. “Dronekurs for offentlig sektor” tilbyr en detaljert opplæring i hvordan droner kan hjelpe med nettopp dette. Kurset gir deg innsikt i bruk av droner for byggteknisk inspeksjon, miljøovervåkning, og teknisk datainnsamling. Espen Bergø fra Tromsø kommune og Petter Aaserud fra Indre Østfold kommune er blant annet noen av de som vil dele sine erfaringer med hvordan droner har bidratt til å gjøre deres kommuner mer effektive.

Kurset består av to intensive dager. På dag 1 får du lære teoretiske aspekter og dykke ned i case-studier som viser hvordan kommuner har spart betydelige ressurser. Her vil du også lære om hvordan du kan analysere dronedata for å oppnå optimal ressursbruk. På dag 2 er det tid for praktisk opplæring, hvor du vil få muligheten til å fly dronen din. Her lærer du grunnleggende flyteknikker samt avanserte inspeksjonsmetoder, som kan anvendes direkte i ditt daglige arbeid.

Med denne kunnskapen vil du være i stand til å implementere droneteknologi på en måte som gir stor verdi til din kommune, både når det gjelder kostnadsbesparelser og effektivisering av arbeidsprosesser.

Gjør en forskjell i din kommunes effektivitet og innovasjon. Meld deg på “Dronekurs for offentlig sektor” i dag, og bli en del av en teknologisk revolusjon. Les mer og meld deg på her.