Therese Tytlandsvik skulle filme Soria Moria badstuen i Telemark med dronen under ferieturen, men gikk tom for strøm. Nå har hun vunnet Dronemagasinets konkurranse og stikker av med en Ecoflow powerbank i premie.
Foto:Therese Tytlandsvik

Konkurransevinner: Manglet ladestrøm i badstuen – gikk glipp av gode dronebilder

Vinneren av powerbank-konkurransen befant seg i vakre omgivelser med spennende arkitektur. Men manglet nok strøm til å forevige inntrykkene med dronen.
Petter Emil Wikøren

I sommerens konkurranse bad Dronemagasinet sine lesere om å sende inn en kort tekst som beskriver når og hvor muligheten for å lade dronebatteriene var størst. Nå har kåringen funnet sted og vinneren er Therese Tytlandsvik fra Mandal, som dessverre gikk glipp av sine drømmemotiv i Telemark.

Det var under et ferieopphold på Soria Moria badstuen i vakre omgivelser i Tokke i Telemark at dronepilot Tytlandsvik hadde planer om å sikre seg noen spektakulære dronebilder og video. Den spesielle badstuen som ligger i Dalen på den vestlige bredden av innsjøen Bandak, vil friste enhver dronefotograf med blikk for gode motiv. Men for å sikre seg slike motiv kreves det strøm nok. Det fikk konkurransevinneren smertelig erfare.

Therese Tytlandsvik skulle filme med dronen under ferieturen, men gikk tom for strøm. Nå har hun vunnet Dronemagasinets konkurranse og stikker av med en Ecoflow powerbank i premie.

-Plutselig var det ikke mer strøm på dronebatteriet og jeg måtte komme meg hurtig ned med dronen. Jeg rakk aldri å ta noe særlig med bilder eller video, det var jo litt synd for jeg gikk glipp av utsikten fra stedet og båten Ibsen som kom seilende på Bandak. Det blir jo ikke det samme med noen bilder tatt med mobilen, sier konkurransevinner Tytlandsvik.

Tytlandsvik vinner en bærbar powerbank fra Ecoflow som gjør at hun ikke vil behøve å gå glipp av gode feriemotiv i fremtiden. Ecoflow powerbank kan enkelt og hurtig lade opp dronebatterier, mobiltelefoner og annet elektrisk utstyr. Perfekt for dronefotografer på farta!

– Med en slik powerbank betyr det ikke noe om jeg går tom for strøm igjen på steder uten stikkontakt, sier vinneren som til vanlig flyr en DJI Mavic 3 drone.

Konkurransevinneren stikker av med en Ecoflow powerbank og trenger ikke lengre å bekymre seg for å gå tom for strøm på dronebatteriene.