Dronen gir uante muligheter når man skal ta bilder. Dette er tatt med en Mavic Pro-drone i Bangladesh, av fotograf Jonas Kiplesund.
Foto: Amodei Visual

Lei av å ta dårlige bilder? Bli dronefotograf!

Blir bildene dine ofte litt for kjedelige? Med drone kan du ta spektakulære bilder du knapt hadde drømt om.
UAS Norway

Ønsker du å ta spektakulære oversiktsbilder? Filme kule videoer? Fange motiver fra helt nye vinkler? Med drone får du nå bilder du ikke engang drømte om for bare få år siden.

Droner er blitt både brukervennlige og relativt rimelige i pris. Med et kamera oppe i luften kan du få fantastiske bilder ovenfra, og dessuten en spennende kontekst til motivet ditt, som for eksempel et nabolag eller et landskap ute i naturen.

Hvis du trenger råd til å ta gode dronebilder, har fotograf Jonas Kiplesund gode tips om feilene man må unngå i denne saken i Dronemagasinet.

LES OGSÅ: Oslo står nesten stille. Se dronebildene

Dronebilde tatt på Hovden med en Phantom 4 Pro-drone, av fotograf Jonas Kiplesund. Foto: Amodei Visual

Store fordeler

Som droneoperatør i Norge kan du kan organisere deg i UAS Norway – bransjeorganisasjonen for ubemannet luftfart. Som medlem får du blant annet

  • Gratis advokathjelp
  • Gratis råd av våre dronespesialister
  • Et stort nettverk, nasjonalt og internasjonalt
  • Norges beste og omfattende droneforsikring
  • Tilgang på konferanser og workshops, som UNC2019 før alle andre – og til redusert pris
  • Eksklusiv tilgang til Dronekartet– registrer deg og få tilgang til oppdrag i dronemarkedet
  • Pilotbevis
  • Spesialdesignet refleksvest

God og billig forsikring

Hvis du bruker drone til næring og nytte er du pålagt å ha ansvarsforsikring. Det er i dag få forsikringsselskap som tilbyr droneforsikring, og UAS Norway er Norges eneste totalleverandør. Vi har samlet sammen all informasjon du trenger om forsikring på denne siden.

Alle dronepiloter som bruker en drone med vekt over 250 gram og/eller en drone med sensor må registrere seg hos Luftfartstilsynet, slik at denne er identifiserbar. Les mer om dette i denne saken. Her finner du også informasjon om øvrige droneregler. Det samme gjør du på Luftfartstilsynets sider.

Kontakt oss gjerne på member@uasnorway.no dersom du lurer på noe.

LES OGSÅ: Dette gjorde UAS Norway for dronebransjen i fjor